Τρόποι αποστολής

Στην προσπάθεια μας να αποστέλλουμε τα προϊόντα μας με ασφάλεια και με τις χαμηλότερες επιτρεπόμενες τιμές, συνεργαζόμαστε επί σειρά ετών με εταιρείες Courier και εταιρείες Εθνικών Μεταφορών. Παράλληλα διαθέτουμε ιδιωτικά φορτηγά για μεταφορές μεγάλων προϊόντων. Έτσι λοιπόν, σε κάθε παραγγελία και ανάλογα με την περιοχή παράδοσης, επιζητούμε την βέλτιστη προσφορά τιμής. Βάσει των παραπάνω, προκύπτουν οι ακόλουθοι τρόποι αποστολής.

Τρόπος αποστολής Χρόνος παράδοσης Έξοδα / Επιβαρύνσεις
Courier Για εντός Πόλης η παράδοση γίνεται σε 1 εργάσιμη ημέρα από την αποστολή του δέματος από εμάς. Έως 2 Kg το κόστος ανέρχεται στα 2.42 € + 24% Φ.Π.Α.
Courier Για εκτός πόλης η παράδοση γίνεται 1-3 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή του δέματος από εμάς. Έως 2 Kg το κόστος ανέρχεται στα 2.42 € + 24% Φ.Π.Α.
Μεταφορική Για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 3 Kg και ανάλογα την περιοχή παράδοσης, ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας ώστε να επιλέξουμε την πιο συμφέρουσα προσφορά από τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες. Ανάλογα με το βάρος και τον όγκο του δέματος
Παραλαβή από P.S. Therm Μπορείτε πάντα να επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην Έδεσσα, Μπιζανίου 53, και να παραλάβετε δωρεάν την παραγγελία σας. Επίσης, προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά εντός της πόλης που εδρεύουμε. Δωρεάν εντός πόλης

Μέσω Courier

Χρόνος Παράδοσης:

  • Για εντός Πόλης η παράδοση γίνεται σε 1 εργάσιμη ημέρα από την αποστολή του δέματος από εμάς.
  • Για εκτός Πόλης η παράδοση γίνεται 1-3 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή του δέματος από εμάς.

Έξοδα/Επιβαρύνσεις: Έως 2 Kg το κόστος ανέρχεται στα 2.42 € + 24% Φ.Π.Α.

Με εταιρεία Εθνικών Μεταφορών

Για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 3 Kg και ανάλογα την περιοχή παράδοσης, ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας ώστε να επιλέξουμε την πιο συμφέρουσα προσφορά από τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες.

Δωρεάν Μεταφορικά

Μπορείτε πάντα να επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην Έδεσσα, Μπιζανίου 53, και να παραλάβετε δωρεάν την παραγγελία σας. Επίσης, προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά εντός της πόλης που εδρεύουμε.